Despre noi

Despre noi

Cateva motive pentru a alege Scoala De Curatenie Green

"Niciodata nu incep ca sa ma opresc , niciodata nu ma opresc ca sa incep" Marcus Tullius Cicero

Dragi specialisti in curatenie,

Stati o clipa!

Sunt sigur ca, in calitate de novici in curatenie dornici si curiosi sau de profesionist avansati, sunteti dornici sa va prezentati la cele mai inovativ curs de formare. Cu toate acestea, este important sa va definiti mai intai obiectivele. Fie ca sunteti un supraveghetor, un membru al echipei de curatenie sau un antreprenor, puneti-va urmatoarele intrebari si luati-va un moment pentru a lua in considerare orice altceva care ar putea fi important pentru dumneavoastra.

Care dintre cursurile oferite are cele mai multe beneficii pentru mine? Continutul cursului si cumulul de cunostinte teoretice si practice raspund nevoilor mele personale si profesionale? Ar trebui sa ma inscriu intr-un curs profesionist, de specialitate sau de conducere? Exista lacune in cunostintele mele de baza si ar fi, prin urmare, cel mai bine sa incep cu elementele de baza?

Specialistii in curatare bine instruiti si motivati sunt putini si departe de cei din industrie si, prin urmare, mult mai cautati. Invatarea continua este esentiala pentru dvs. ca persoana care desfasoara activitati independente sau ca membru al personalului de curatenie pentru a va asigura ca mentineti si continuati sa va dezvoltati cunoastintele in piata. Scoala De Curatenie Green ofera doua platforme pentru dezvoltarea cunostintelor teoretice si implementarea know-how-ului castigate in medii de lucru practice. Este decizia dvs., indiferent daca doriti sau nu sa vizitati Scoala De Curatenie Green pentru a va inscrie la cursurile noastre. Alternativ, Scoala De Curateni Green PLUS ar putea veni sa va invete un curs personalizat pentru nevoile dvs. de afaceri chiar in sediul dumneavoastra. Ambele optiuni sunt disponibile pentru dvs. Important este ca valoarea adaugata si beneficiile formarii profesionale sunt clare pentru dumneavoastra.

Orice ati decide - permiteti-mi sa profit de aceasta ocazie sa va urez bun venit in numele echipei Scoala De Curatenie Green!

Oana,Napoleon si Radu Profesorii tai de la Scoala De Curatenie Green!

Oana Combei

Napoleon Combei

Radu Neagu